Bojan Erak

Direktor Sektora za upravljanje proizvodima i prodaju

Član Izvršnog odbora / Direktor Sektora za upravljanje proizvodima i prodaju

Intesa Leasing doo

Bojan Erak, rođen je u Novom Sadu 1981. godine. Nakon završene Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ upisuje Fakultet za Preduzetni menadžment, Univerzitet Braća Karić, u Novom Sadu. Već na trećoj godini fakulteta, odmah po završetku stručne prakse, počinje karijeru u automobilskoj industriji u ovlašćenom Ford i Mazda dilerstvu. Nakon završenog fakulteta, 2005. godine se zapošljava u kompaniji VB leasing gde se upoznaje sa lizingom od samog početka razvoja lizing industrije. Uspešno vodi regionalni centar Novi Sad, a od 2013. godine preuzima poziciju direktora sektora direktne prodaje.

U tom periodu, nastavlja svoje obrazovanje kroz specijalističke studije na Fakultetu Tehničkih Nauka, Univerziteta Novi Sad, kao i međunarodne MBA Studije United Business Institutes – Brussels Belgium usmerenje na liderstvo i projektni menadžment.

Od 2015. godine deo je Intesa Leasing tima, prvo kao regionalni direktor u RC Vojvodina, a zatim od 2023. kao direktor Sektora za upravljanje proizvodima i prodaju. On juna iste godine, član je Izvršnog odbora Intesa Leasing.

Bojan je oženjen i otac dvoje dece. U slobodno vreme se bavi motociklizmom, skijanjem, snowboarding-om i jedrenjem, kao i humanitarnim aktivnostima. Voli da čita i da se kontinuirano edukuje u poslovnoj oblasti.

Izvršni odbor Intesa Leasing Beograd

Predsednik Izvršnog odbora Lizinga
Članovi Izvršnog odbora Lizinga