03/06/2016

Program subvencija države za finasiranje nabavke opreme

Intesa Leasing kao dugogodišnji lider na lizing tržištu u finansiranju opreme različitih tipova, na ovaj način upotpunjuje ponudu ovim jedinstvenim modelom finansiranja koji predstavlja idealnu priliku za mala i mikro preduzeća da realizuju investicije u neophodnu opremu.

Kroz ovaj program, koji predstavlja kombinaciju povoljnih uslova finansiranja putem lizinga i bespovratnih sredstava države, Ministarstvo privrede sufinansira nabavku proizvodne opreme u iznosu od 25 odsto vrednosti. Preostalih 70 odsto troškova finansira Intesa Leasing kao partner u programu, a pet odsto je učešće samog korisnika lizinga.

Sredstva se mogu koristiti za nabavku novih ili polovnih, ne starijih od pet godina, proizvodnih mašina i opreme, kao i novih delova, specijalizovanih alata za mašine i opremu. Iznos odobrene bespovratne pomoći iznosi 25 procenata od vrednosti opreme i ne može biti veći od 2.500.000 dinara.

Svi zainteresovani za učešće u programu Zahtev za bespovratnu pomoć podnose, zajedno sa Zahtevom za finansiranje i pratećom dokumentacijom. Sve neophodne obrasce moguće je preuzeti u rubrikama...

Informacija o načinu sprovođenja Programa
Obrazac br 1. za privredne subjekte
Obrazac br 2 za privredne subjekte

Još jednom izražavamo zadovoljstvo što ćemo u saradnji sa Ministarstvom privrede učestvovati u realizaciji ovog Programa i dati doprinos povećanju konkurentnosti privrednih subjekata, unapređenju njihovog poslovanja, kao i kreiranju novih radnih mesta.

Za detaljnije informacije zainteresovani se mogu obratiti našim Menadžerima prodaje na telefone...011.20.25.408 ili 064.877.55.28 ili za region Vojvodine na 064.877.55.36

Vesti

Arhiva vesti...