03/12/2013

Novo u ponudi - lokali i garažna mesta na lizing!

Kao jedina aktivna lizing kompanija u delu finansiranja nepokretnosti, a u duhu poslovne orijentacije da finansiramo samo nepokretnosti na atraktivnim gradskim lokacijama, kao logična nametnula se saradnja sa GDS koja je u kratkom vremenskom periodu za rezultat dala novi model finansiranja prilagodjen potrebama potencijalnih klijenata.

Osim lokala odnosno poslovnog prostora koji je primarna orijentacija Intesa Leasinga u finansiranju nepokretnost, omogućeno je i finansiranje kupovine garažnih mesta. Time će gradjani i pravna lica koji su kupili stanove odnsno lokale na jednostavan način moći da reše i pitanje parking mesta.

Treba dodati da je primarna orijentacija Intesa Leasinga podrška sektoru Malih i srednjih preduzeća, te je ovaj atraktivni finansijki model još jedan doprinos kompanije razvoju ovog, po mnogima ključnog, segmenta privrede.

Očekujemo da će veliki broj lokala na zadovoljstvo svih zainteresovanih strana, a pre svega stanovnika naselja Stepa Steoanović, biti finansiran putem lizinga. Takodje, verujemo da će mnogi stanovnici naselja upravo putem lizinga rešiti jedan od najvećih problema gradskog života – parkiranje.

Finansiranje lokala je omogućeno na period do 10 godina, uz učešće prilagodjeno potrebama potencijalnih korisnika. Tako mesečna lizing rata za lokal od 45 kvadrata, a na period od 10 godina i uz učešće od 5%, iznosi 798 evra, dok se povećanjem učešća na 30% smanjuje na 588 evra.

Za mesečnu lizing ratu za garažna mesta treba izdvojiti 73 evra na period finansiranja od 10 godina i uz učešće od 20%.

Za detalnije informacije možete se obratiti na telefon 011/20-25-412.

Vesti

Arhiva vesti...