08/03/2011

Saradnja Intesa Leasing i FK Partizan

Ugovor je potpisan na period od godinu dana i podrazumeva podršku kompanije Intesa Leasing u obezbeđivanju kvalitetnih uslova za rad i postizanje vrhunskih sportskih rezultatajednog od najstarijih fudbalskih klubova.

„Verujem da ćeposlovna saradnja naše kompanije i Fudbalskog kluba „Partizan“ omogućiti dalji napredak i ostvarivanje vrhunskih rezultata jednog od najtrofejnijih fudbalskih klubova u zemlji. Potpisivanje ovog ugovora potvrđuje dugoročnu opredeljnost kompanije Intesa Leasing, da podstiče razvoj sportskog duha i afirmiše mlade talente“,izjavio je Vlastimir Vuković, direktor kompanije Intesa Leasing.
Saradnja sa Intesa Leasing za fudbalski klub Partizan, predstavlja važnu podršku na putu ka ostvarivanju postavljenih sportskih ciljeva.
Darko Grubor, Generalni sekretar Fudbalskog Kluba „Partizan” ukazujući na značaj uspostavljanja ove saradnje rekao je: „Efekti učešća u UEFA Ligi Šampiona se ostvaruju što potvrđuje i novi sponzorski ugovor, u ovom slučaju sa liderom na tržištu finansijskih usluga u regionu. Kompaniju Intesa Leasing tretiramo kao još jedno veliko pojačanje pred početak drugog dela sezone i težnje ka odbrani četvrte zaredom šampionske titule.”

Vesti

Arhiva vesti...