21/12/2010

Odličan 5

Intesa Leasing Beograd proslavila 5 godina poslovanja i odličan uspeh u 2010. godini

Pod sloganom ODLIČAN 5 obeležena je peta godišnjica rada kompanije u prisustvu velikog broja klijenata, poslovnih partnera, kolega iz banke, ličnosti iz javnog života. Slogan proslave ispisan po uzoru na poruke na školskoj tabli ukazivao je na koncept osmišljen da u simboličan ambijent smesti obeležavanje ovog značajnog trenutka u postojanju kompanije.

Direktor ILB-a Vlastimir Vuković se na početku obraćanja zahvalio klijentima na ukazanom poverenju i dugogodišnjoj saradnji. Reči zahvalnosti upućene su naravno i svim zaposlenima u kompaniji koji su u godinama iza nas uložili mnogo truda i energije neophodne za postizanje dobrih rezultata, kao i kolegama iz Intesa banke bez čije bi nesebične podrške ono što je postignuto bilo „nemoguća misija“. A što se uspeha odnosno ocena tiče, direktor Vuković rekao je da odličan uspeh u 2010. godini izražen brojkama znači više od milion evra očekivane dobiti.

U ime većinskog akcionara, matične banke Banca Intesa Beograd, prisutnima se obratio Darko Popović, član IO banke. Direktor Popović naglasio je da je 5 godina u poslovanju jedne kompanije zaista kratak period, a kao islustraciju naveo da grupa ISP u okviru koje poslujemo postoji više od 4 veka. Zaključio je da je u kratkom periodu postignuto mnogo ali i da se u godinama ispred nas očekuju još bolji rezultati. Zahvalio se svim prisutnima od kojih su većina dugogodišnji klijenti, kako lizing kompanije tako i banke.

Vesti

Arhiva vesti...