20/12/2007

Kompanija Intesa Leasing Beograd finansirala prvi ekološki taksi

Ovim projektom kompanija još jednom potvrđuje da je snažno okrenuta društvenoj odgovornosti a kroz finansiranje vozila koja kao pogonsko gorivo koriste prirodni gas sa pozitivnim efektima na životno okruženje. Imajući u vidu ekološku situaciju u Pančevu i okolini, podrška jednom ovakvom projektu još više dobija na značaju. Svemu treba dodati i usmerenost kompanije Intesa Leasing Beograd ka podizanju nivoa profesionalnosti usluga na domaćem lizing tržištu, a koja će u kombinaciji sa orjentacijom kompanije Pan Ledi doo na podizanje nivoa profesionalnosti taksi usluga, svakako biti nešto od čega će najveću koris imati građani Pančeva. STR LEDI I PAN-LEDI DOO Kompanija STR Ledi osnovana je još daleke 1990.godine. 1994. godine delatnost proširuje i na trgovinu naftom i naftnim derivatima, te iste godine otvara i svoju prvu benzinsku pumpu. Uspešno poslovanje omogućava otvaranje druge benzinske pumpe u Pančevu 1997. godine. Svesni problema zagađenja životne okoline u Pančevu, kompanija se snažno usmerava ka poboljšanju ekologije grada i poslovanje proširuje otvaranjem prve Auto Gas pumpe u Pančevu i okolini.

Nastavljajući započeto i dalje orijentisani ka zaštiti životne okoline i ekonomičnoj vožnji, u zavržnoj je fazi i izgradnja nove benzinske pumpe u sklopu koje su postavljeni i uređaji za snabdevanje vozila još ekonomičnijim i sa stanovišta ekologije čistijim prirodnim gasom (CNG). Sa istim ciljevima kompanija proširuje delatnost i na usluge taxi prevoza uz osnivanje nove kompanije PAN-LEDI DOO, maksimalno usmerena ka podizanju nivoa taxi usluga na najviš mogući nivo. Kombinacija novih vozila tipa Škoda Roomster, jasno definisanih standarda koji se odnose na kodeks oblačenja vozača i čistoće u vozilima, kao i korišćenja prirodnog gasa kao pogonskog goriva u svim vozilima, sačinjavaju formulu od koje će najviše koristi imati upravo klijenti – građani Pančeva.

U završnoj je fazi i izgradnja servisa koji nudi ugradnju i održavanje CNG uređaja, namenjenih svim onim vozačima koji pravovremeno prepoznaju prednosti ekonomičnije vožnje uz pozitivne efekte na očuvanje životne okoline. PAN LEDI DOO I INTESA LEASING BEOGRAD.

Vesti

Arhiva vesti...