30/03/2009

Intesa Leasing Beograd prijatelj 8. Sajma automobila “Auto show” u Novom Sadu

U tom smislu Intesa Leasing Beograd je specijalno za sajamsku manifestaciju kreirala novi proizvod a po uzoru na lizing proizvode koji su naišli na pozitivne reakcije korisnika na nekim razvijenijim lizing tržištima.

Novi proizvod koji omogućava korisnicima lizinga da jednostavije i bez dodatnih troškova postanu vlasnici vozila premijerno predstavljamo pod nazivom Intesa FLEXI Leasing. Naime, praksa na drugim lizing tržištima, a što se pokazalo kao čest obrazac ponašanja i korisnika lizinga sa ovih prostora, jeste da su zainteresovani da postanu vlasnici vozila odnosno otplate vozilo pre isteka ugovorom definisanog perioda finansiranja (prevremeni otkup). U toj situaciji praksa lizing kompanija je da zaračunaju dodatni trošak od najčešće 3% ostatka glavnice duga u momentu prekida ugovora.

Korisnici Intesa FLEXI Leasinga mogu da po isteku 36, 48, 60 ili 72 meseca finansiranja otkupe vozilo bez ikakvog dodatnog troška, te na taj način jeftinije i brže postanu vlasnici vozila.

I pored aktuelne globalne finansijske krize koja se odražava i na poslovanje svih učesnika na lizing tržištu Srbije, uspeli smo da za korisnike koji zahtev podnesu na Sajmu automobila u Novom Sadu obezbedimo niže sajamske kamatne stope.

Mišljenja smo da je jedan potpuno novi proizvod na našem tržištu pri tome dostupan po sniženoj ceni dovoljan razlog za sve zainteresovane da nas posete na našem štandu na Sajmu u Novom Sadu. Na zajedničkom štandu posetioci će moći da dobiju i informacije o pogodnostima koje je obezbedio još jedan Prijatelj sajma kompanija Delta Generali, kao i informacije o kreditima za nabavku vozila koje daje naša matična kuća Banca Intesa Beograd.

Vesti

Arhiva vesti...