22/08/2024

Potpisan privi digitalni ugovor o lizing finansiranju

Napravili smo još jedan značajan iskorak u našem poslovanju – potpisali smo prvi, u potpunosti digitalan ugovor o lizing finansiranju!

Nakon što smo u saradnji sa Kancelarijom za IT i eUpravu Republike Srbije i uz podršku naših partnera Eim doo i Gemikro d.o.o, uveli mogućnost korišćenja ConsentID, kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu u našim internim procesima, otvorili smo mogućnost za njegovu primenu i prilikom realizacije naših usluga.
   ,,Ponosni smo što smo prvim digitalnim ugovorom, koji smo potpisali sa klijentom BMC Connect i dobavljačem Stojanov doo, napravili pionirski potez kojim otvaramo novu eru u poslovanju naše kompanije. U pitanju je prvo, u celosti bespapirno rešenje na našem finansijskom tržištu, kojim ne samo da ćemo ubrzati proces zaključenja ugovora, obezbediti dodatne uštede za klijente, unaprediti korisničko iskustvo i efikasnost saradnje između svih učesnika u procesu, već ćemo značajno umanjiti i količinu upotrebljene papirne dokumentacije i time dodatno doprineti ostvarenju ciljeva ekološke održivosti u našem poslovanju’’, istakao je Nebojša Janićijević, predsednik Izvršnog odbora Intesa Leasing. 

Vesti

Arhiva vesti...