Vesti

Intesa Leasing Beograd generalni sponzor Sajma automobila

27/04/2007

Intesa Leasing Beograd je generalni sponzor Sajma automobila, koji se održava u Beogradu od 23. marta do 1. aprila 2007. godine. Za posetioce sajma smo pripremili specijalnu sajamsku ponudu o kojoj više možete saznati u rubrici AKCIJE AUTOMOBILI!

pročitaj više

Finansiranje vozila iz programa BMW!

28/03/2007

Novi početak prodaje jednog od najpoznatijih brand-ova vozila na našem tržištu koji zastupa kompanija Delta Motors, Intesa Leasing Beograd podržaće kroz promotivne uslove finansiranja koji će važiti do kraja meseca Februara. Na taj način će ljubitelji ovog prestižnog brand-a vozila koji se odluče za kupovinu u promotivnom periodu, biti u prilici da svoj novi BMW pribave putem finansijskog lizinga uz nominalnu kamatnu stopu od 7.99% (na godišnjem nivou, indeksirano u evrima, ELIN od 10.78%).

pročitaj više

Finansiranje polovnih vozila

27/01/2007

Intesa Leasing Beograd je usled velikog interesovanja a u želji da izađe u susret zahtevima klijenata započela sa finansiranjem kupovine polovnih putničkih vozila. Detaljnije informacije možete pronaći u sekciji Polovni automobili.

pročitaj više

Izvršena Dokapitalizacija!

26/01/2007

Novu poslovnu godinu jedna od najmlađih lizing kompanija na tržištu započinje povećanjem kapitala čime su ambicije za daljim unapređenjem poslovnih aktivnosti i pozicioniranjem na tržištu lizinga još jednom potvrđene. Nakon izvršene dokapitalizacije ILB će poslovati kao lizing kompanija sa najvećim kapitalom u Srbiji koji iznosi 5,35 miliona evra.

pročitaj više