Vesti

Program subvencija države za finasiranje nabavke opreme

03/06/2016

Veliko nam je zadovojstvo što u programu Ministarstva privrede za dodelu bespovratne pomoći kroz program podrške za nabavku opreme, namenjenom malim i mikro preduzećima, učestvuje i naša kompanija.

pročitaj više

Finansiranje Vivo shopping parka

12/02/2016

Iako većina ljudi u našoj zemlji i dalje lizing vezuje isključivo za kupovinu putničkih vozila, ovaj sve popularniji način finansiranja veoma je efikasan u raznim segmentima i kao podrška veoma različitim poslovnim projektima. Intesa Leasing je od osnivanja kompanija fokusirana na finansiranje različitih poslovnih potreba klijenata, pa je tako pionirska uloga započeta kroz finansiranja sistema za navodnjavanje, IT infrastrukture, najrazličitijih tipova procesne i proizvodne opreme, a preko poslovnih prostora i garažnih mesta put je stigao i do prvog tržnog centra finansiranog na lizing – Vivo shopping parka u Jagodini.

pročitaj više

Intesa Leasing prva po visini bilansne aktive

16/06/2015

Intesa Leasing zauzela vodeću poziciju u lizing sektoru Srbije

pročitaj više

Poljoprivredna mehanizacija na lizing bez kamate

09/05/2015

Intesa Leasing i Agrostadt obezbedili posebne pogodnosti povodom 82. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu

pročitaj više

Povoljnije do automobila putem kredita i lizinga

19/03/2015

Banca Intesa i Intesa Leasing obezbedile posebne pogodnosti povodom 52. Međunarodnog salona automobila

pročitaj više

Prodata sva vraćena vozila

10/11/2014

Nakon što smo aprila meseca ove godine informisali javnost da u ponudi nemamo vraćenih putničkih vozila, krajem prethodnog meseca prodato je i poslednje teretno vozilo te u ponudi više nemamo vraćenih vozila.

pročitaj više

Podrška gradjanima i kompanijama sa poplavljenih područja

26/06/2014

U cilju podrške stanovništvu sa popljavljenih područja naša kompanija je odmah reagovala uplatom u iznosu od 1.000.000 rsd na račun otvoren od strane Vlade Republike Srbije.

pročitaj više

Zadržana liderska pozicija u 2013. godini

29/04/2014

Iako se lizing kompanije često veoma inventivne u pronalaženju segmenata poslovanja u kojima su dominantne kako bi se predstavile kao lideri (lider u finansiranju putničkih vozila, lideri po broju ugovora...), često zaboravljaju na rezultat kao osnovno merilo rada svake kompanije. A kada govorimo o tom pokazatelju, kao i prethodnih godina, naša kompanija ostvarila je nabolji poslovni rezultat na tržištu lizinga u Srbiji.

pročitaj više