Događaji i sponzorstva

 

Saradnja Intesa Leasing i FK Partizan

Beograd (4. mart) – Intesa Leasing d.o.o. i Fudbalski klub “Partizan” potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji prema kome Intesa Leasing postaje član "Šampionskog tima sponzora FK Partizan",aktuelnog šampiona Srbije i ovosezonskog učesnika UEFA Lige Šampiona.

Ugovor je potpisan na period od godinu dana i podrazumeva podršku kompanije Intesa Leasing u obezbeđivanju kvalitetnih uslova za rad i postizanje vrhunskih sportskih rezultatajednog od najstarijih fudbalskih klubova.

„Verujem da ćeposlovna saradnja naše kompanije i Fudbalskog kluba „Partizan“ omogućiti dalji napredak i ostvarivanje vrhunskih rezultata jednog od najtrofejnijih fudbalskih klubova u zemlji. Potpisivanje ovog ugovora potvrđuje dugoročnu opredeljnost kompanije Intesa Leasing, da podstiče razvoj sportskog duha i afirmiše mlade talente“,izjavio je Vlastimir Vuković, direktor kompanije Intesa Leasing.
Saradnja sa Intesa Leasing za fudbalski klub Partizan, predstavlja važnu podršku na putu ka ostvarivanju postavljenih sportskih ciljeva.
Darko Grubor, Generalni sekretar Fudbalskog Kluba „Partizan” ukazujući na značaj uspostavljanja ove saradnje rekao je: „Efekti učešća u UEFA Ligi Šampiona se ostvaruju što potvrđuje i novi sponzorski ugovor, u ovom slučaju sa liderom na tržištu finansijskih usluga u regionu. Kompaniju Intesa Leasing tretiramo kao još jedno veliko pojačanje pred početak drugog dela sezone i težnje ka odbrani četvrte zaredom šampionske titule.”

"Inteza lizing" poklonila nameštaj Institutu za majku i dete

(izvor: Press, Danas, Blic, http://www.krediti.rs/)

BEOGRAD - Kompanija „Inteza lizing Beograd" poklonila je tokom praznika Institutu za zdravstvenu zašxtitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić”više od 200 komada visokokvalitetnog nameštaja, koji je iskorišćen za opremanje različitih odeljenja ove najveće pedijatrijske ustanove u regionu. Donaciju vrednu više od milion dinara Dragutinu Tričkoviću, direktoru Instituta „Dr Vukan Čupić”, uručio je Vlastimir Vuković, direktor „Inteza lizing Beograd".

- Vreme praznika uvek je i vreme darivanja u kome se svi trudimo da kako na pojedinačnom, tako i na nivou kompanije u kojoj radimo doprinesemo boljitku zajednice u kojoj živimo i poslujemo. Mi smo ove godine odlučili da osoblje i pacijente In­stituta iznenadimo nameštajem, ko­ji će, nadam se, svojim živopisnim bojama ulepšati ambijent u kome svakodnevno borave - izjavio je Vla­stimir Vuković. (S.G.)